Webbinarier 2021

Utvärdering - en praktisk verkstad 

Välkommen till Qualitariums frukost-webbinarier!

Årets tema är utvärdering. Utvärdering är alltid ett aktuellt område som kan appliceras på nästan alla situationer. Följ med oss och fördjupa dina kunskaper! Våra webbinarier ger er några värdefulla frågor kring temat utvärdering - från teori till praktiska, användbara tips. Välkommen att anmäla dig, det är gratis!

17 september, 08:30-09:00
Utvärdering – för att skapa mervärde

Fokusera på att skapa värde med din utvärdering. Att göra en utvärdering kostar resurser men om man gör det på rätt sätt är det en bra investering!

Tips och trix om vad man ska tänka på för att utforma en utvärdering som skapar värde för organisationen och för medarbetarna.

1 oktober, 08:30-09:00
Utvärdering – ett vasst verktyg i rätta händer

Utvärdering är ett bra verktyg, förutsatt att den används på ett smart sätt. Men vad är ett smart sätt? Vi ger dig praktiska tips om hur en bra utvärdering kan utformas.

Exempel på frågor som kommer att diskuteras:

  • Vad är det för typ av utvärdering ni behöver?
  • Vad har utvärderingen för mer konkret syfte – t.ex. bakåt- eller framåtblick, nulägesanalys, behovsanalys, beslutsunderlag, mm
  • Hur kommer er organisation ha nytta av utvärderingen?
15 oktober, 08:30-09:00
Utvärdering – tänk efter före

Vikten av att förbereda en utredning kan inte överskattas. Ett bra förarbete ger halva lösningen till problemen. I detta webinarium får ni konkreta tips om vad man ska tänka på innan ni sätter igång en utvärdering.

29 oktober, 08:30-09:00
Utvärdering – hantverk med fingertoppskänsla

Att genomföra ett utvärderingsprojekt på ett bra sätt är den självklara förutsättningen för att få önskat resultat. Det låter så enkelt, men i verkligheten visar det sig ofta vara en utmaning.

Vi ger er konkreta tips om vad man ska tänka på och vad som ska undvikas för att genomföra en riktigt bra utvärdering som ger värde till organisationen.

Kan du inte få nog av utvärdering?

Inte vi heller... så vi har sammanställt en halvdags utbildning, delvis baserat på de ämnen som webbinarierna tar upp.

På utbildningen kommer vi att gå djupare in på frågorna om hur man förbereder och genomför en bra utvärdering. Förutom en teoretisk genomgång kommer du att få med dig praktiska tips och trix om vad man ska tänka på och vad man ska undvika för att lyckas.

Datum: 19 november 2021, 09:00 - 12:00

Plats: Digitalt

Pris: 1 495 kr

Har du frågor om våra webbinarier eller om vår utbildning? Hör av dig!